Főoldal
Bemutatkozás
Videó
Szolgáltatások
Idézetek
Köszönetek
Elérhetőség
Impresszum
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 
1948. szeptember. 15. napján, Nagykőrösön születtem. Polgári búcsúztatással, 1980 óta foglalkozom, a feleségem és szükség esetén egy technikus segítségével. Tehát közel 30 éve végezzük ezt a nehéz, de mégis szép munkát, Bács-Kiskun, Fejér, Tolna, és Pest Megye területén. Solt városának 120 kilométeres körzetében, és az évek során fokozatosan kibővült területen, a fővárosban is.

 

A legelső alkalommal a munkahelyemen kértek föl, hogy mondjak pár búcsú szót egyik kollégánk ravatalánál. Nem gondoltam akkor még, hogy ezt az alkalmat, a későbbiekben több felkérés követi.

Belülről fakadó, természetes empátiám révén, mindig megérintett a gyászoló családok fájdalma, és talán ezért egyre több felkérést kaptam. Éreztem, hogy ezt a munkát, csak szívvel- lélekkel lehet végezni, és hogy  a leírt  búcsúztató szöveg szavai kimondva  milyen értelmet nyernek, az a szónokon múlik. Ezért retorikát - szónoki beszédet tanultam, hogy általam, érthetően, színvonalasan, méltóképpen tudjanak búcsút venni hozzátartozójuktól  a gyászoló családok.

Ezen idő alatt, számos gyászoló család búcsúzott hozzátartozójától, a mi közreműködésünkkel. Álltam már három éves gyermek sírjánál, búcsúztattam balesetben elhunyt tizenévest, fiatal apát, velem egykoruakat, idős édesanyát.
Az évek alatt szerzett tapasztalat segít a sokrétű, különböző élettörténetekhez illő búcsúztató szövegek összeállításában. A szertartások alatt szóló gyászzene, amit a hozzátartozók kívánsága szerint állítunk össze, még emeli a búcsúztatók színvonalát.

 

 

   
 
Kapcsolat | Impresszum | Adatvédelem

Copyright 2001-2010 Végsőbúcsú.hu
All rights reserved.